dimarts, 18 de juliol del 2017

Desperto del somni: 11a Festa de Poesia a Sitges

Del 7 al 9 de juliol de 2017 he participat a l'11a Festa de la Poesia de Sitges com a poeta convidada, juntament amb Marc Romera, Begonya Pozo, Tomàs Arias, Josep Checa, Maria Antònia Massanet i Concha García.

Un goig, Sitges, fruit de la generositat de la Cèlia i el Joan, els pares de la Festa, i de tots els sitgetans que s'aboquen a cercaviles, batucades, dinar dels poetes, captura de les ànimes i rutes d'aparadors, amb obra gràfica i amb música de guitarra elèctrica inclosa, entre altres petits i valuosos detalls que ens plouen als poetes al llarg del cap de setmana. Una pluja fina de regals contínua i que, de tan intensa, vius com a immerescuda: No por ser, tot això és per a mi?, et preguntes, amb la incredulitat d'un matí de Reis. I vinga rebre, i tot és desembolicar preciositats! Tantes mostres d'amor i d'amistat, i tot pensat per a tu, i les fotos del teu pare, i els sons de rierols i flames fets a mida. I tot ho reps amb una alegria que, a força de fer-la durar dies, va esdevenint carrer del Pecat amunt, Racó de la Calma avall, en llargs esmorzars a l'hotel, emmig de poetes que descobreixes i d'amics de redescobreixes, felicitat.

La gratitud és infinita. La ressaca, impossible de fer passar. I les fotos del Carles Arola, una meravella. I per no dir les cròniques que s'han fet de la festa: l'"oficial" de Sebastià Portell a "Núvol" i la íntima de la Lídia Gàzquez al seu Bloc.

Les referencio aquí per si hi voleu anar:

http://www.nuvol.com/noticies/entre-fellini-i-rusinol/

http://lidiagazquez.blogspot.com.es/2017/07/cronica-intima-de-la-meva-11a-festa-de.html

I adjunto un tall del recital al final del post.

https://www.flickr.com/photos/sitges-visit/sets/72157683151698724/with/35785866765



















Per molts anys de Festa de la Poesia de Sitges! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada